Toimistomme on auki arkisin klo 9-15:00

(Ei ilta- eikä viikonloppupäivystystä) Juhlapyhien aattoina suljemme klo 13.00

Palokunnankatu 10 D 27 B
13100 Hämeenlinna

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus isännöitsijälle

Muuttaessanne isännöimäämme taloyhtiöön tai siitä pois, täyttäkää oheiset tiedot ja lähettäkää ilmoitus meille. Muuttoilmoituksen perusteella saatte nimen oveen ja varmistatte käyttökorvausten (vesi, sauna, autopaikat) oikeat maksut. Muuttoilmoituksesta tulee ilmetä päivämäärä, jolloin asuntoon muutetaan tai sieltä muutetaan pois. Voitte myös pyytää talonkirjaotteen (eri maksusta) asumistuen hakemista varten. Vesimaksua varten on ilmoitettava kaikki huoneistossa vakituisesti asuvat henkilöt.

 

Muista lakisääteinen muuttoilmoitus!

Muuttoilmoitus tulee lain mukaan tehdä aina, kun muuttaa pysyvästi asunnosta toiseen tai kun tilapäinen oleskelu toisessa osoitteessa kestää yli kolme kuukautta. Ilmoituksen voi tehdä aikaisintaan kuukautta ennen muuttopäivää. Sen tulee kuitenkin olla maistraatissa viimeistään viikon kuluttua muutosta.

 

Muuttoilmoituksen voi tehdä postista tai maistraatista noudettavalla lomakkeella.

Sen voi tehdä myös verkossa, osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi. Huom! Verkossa tehtävä ilmoitus ei välity isännöitsijälle vaan se tulee myös tehdä erikseen meille alla olevalla lomakkeella.

 

Mikäli olet kiinnostunut autopaikasta tai saunasta, lähetä siitä viesti sähköisesti toimisto@sokanmaa.fi tehtyäsi meille muuttoilmoituksen.

 

Lisätietoja: (http://www.maistraatti.fi/fi/Palvelut/Muuttoilmoitus)

 

  

Isännöinti- ja Tilipalvelu A. Sokanmaa
Palokunnankatu 10 D 27 B, 13100 Hämeenlinna

Asiakirjatilaus | Muuttoilmoitus | Huoneistoremontit