Toimistomme on auki arkisin klo 9-15:00

(Ei ilta- eikä viikonloppupäivystystä) Juhlapyhien aattoina suljemme klo 13.00

Palokunnankatu 10 D 27 B
13100 Hämeenlinna

Yritys

Olemme Hämeenlinnassa ja lähialueilla toimiva pieni ja pippurinen isännöintitoimisto. Osaamistamme ovat asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinti- sekä kirjanpitotehtävät.

Isännöinti ei ole pelkkää paperin pyöritystä, vaan haastava ja vastuullinen tehtävä, missä huolehditaan rahallisen, usein myös tunnepohjaisen omaisuuden hyvinvoinnista.

Hoidamme kiinteistön ylläpidon, organisoimme huollot ja korjaukset, vastikkeiden keruun, ja vakuutukset. Hoidamme taloyhtiön taloutta ja kirjanpitoa lainmukaisesti sekä luotettavasti. Pienessä isännöintitoimistossamme yksikään asiakkaamme ei ole liian pieni, vaan jaksamme paneutua jokaiseen toimeksiantoomme huolella. Asiat hoituvat kerralla kuntoon ja pompottelematta henkilöltä toiselle, kun ”kaikki tietävät kaikesta”.

Taloyhtiö on lain perusteella aina kirjanpitovelvollinen, joten asiat hoituvat joustavasti, kun kirjanpitoasiatkin hoidetaan saman katon alla. Olemme vuosien mittaan luoneet ympärillemme luotettavan kumppanuusverkoston, mistä löytyy hyvää apua kiinteistön hoitoon ja korjauksiin ja muihin palveluihin.

Yhteistyökumppanit on todettu kokemuksen kautta myönteisiksi niin ammattitaitonsa kuin hinnoittelunsa suhteen. Anna-Liisa Sokanmaa on Isännöintiliiton jäsen. Tämän johdosta ajanmukaiset tuulet puhaltavat toimistossamme aina niin lainsäädännön, tärkeiden ohjeistusten, kouluttautumisen ja muun kiinteistöjen hyvinvointia edistävän informaation suhteen.

 

Isännöinti- ja Tilipalvelu A. Sokanmaa
Palokunnankatu 10 D 27 B, 13100 Hämeenlinna

Asiakirjatilaus | Muuttoilmoitus | Huoneistoremontit